nieuws

XMAS VIBES

Het is weer bijna Kerstmis, en na twee jaar geen Kerstoptredens, mogen we dit jaar weer!
Op 26 november om 13.30 uur bij de Christmas Fair in de Petrakerk in Heemstede.
Op 18 december een Kerstoptreden bij de Hartekamp in Heemstede, en op 23 december zingen we voor alle bewoners van zorgcentrum De Houttuinen.
En op 24 december zullen we in de winkelstraat van Heemstede de Kerst inluiden!

Korenlint Haarlem 2022

Zondag 11 september 2022 zingen wij weer bij het Korenlint in Haarlem.
Om 14 uur in de Doopsgezinde Kerk in de Frankestraat en om 15 uur in de Nieuwe Kerk op het NIeuwekerksplein.
Met nieuw repertoire!!

3 juli Gluren bij de Buren!

Op 3 juli a.s. gaan we weer optreden! Heb je zin in Good Vibes? DIe krijg je beslist bij de enthousiaste optredens van onze vocal group! Kom op 3 juli naar Menno en Floor, in de Hoofmanstraat 12 C in Haarlem.

We zingen om 13.45 uur, 15.15 uur en de laatste set om 16.45 uur.

Hoera! We zijn weer begonnen!

Tot onze grote plezier, zijn we sinds September weer gaan zingen met een bijna complete vocal group! Met onze nieuwe bas Jos, alt Martina en sopraan Annieke, zijn we bijna weer voltallig! We missen nog een tenor!
We beginnen met ons ‘oude’ repertoire in te studeren, maar met deze nieuwe leden gaat dat heel snel en de plannen voor nieuwe nummers worden al gemaakt!
De eerste aanvragen voor ( Kerst) optredens komen al binnen, dus we moeten hard aan de slag. Maar wat is het fijn om weer te mogen en kunnen zingen!!

Good Vibes gluurt bij Altraitalia!

Zondag 9 februari 2020 zong Good Vibes tijdens het jaarlijkse huiskamermuziekfestival Gluren bij de Buren Haarlem. We hebben een warm onderdak gekregen bij Allessandra van Altraitalia in La casa del sole, Tetterodestraat 34 rood.

We hadden een eigenzinnig en divers repertoire samengesteld voor die middag, van old skool a capella tot kleinkunst.
Ondanks de storm zat de huiskamer bij alle optredens stampvol. Het publiek was heel enthousiast en we haalden zelfs het Haarlemse journaal!
Een topmiddag! Met dank aan Allessandra.

Zondag 6 oktober 2019….Good Vibes ‘on tour’…

Het klimaat houdt ook Good Vibes bezig en dan met name de weersverwachting voor 6 oktober: dan zingen we immers bij het oogstfeest van de collectieve moestuin Leyduin. 4 van ons zijn deelnemer aan deze fijne tuin,waar we wekelijks met veel plezier onze groenten komen oogsten. We zijn dan ook verheugd dat we ( opnieuw) zijn uitgenodigd om te zingen bij het oogstfeest. Maar gaat het wel door….?

Ja dus, weliswaar regenachtig en winderig maar wij staan heerlijk droog in de schuur en na een warme welkomsspeech van tuinsster Marga en als het publiek gezeten is met spijs en drank zingen we een half uurtje voor onze medetuiners. Het klinkt lekker in de houten schuur!

Na afloop een kom soep en dan hop in de auto’s richting Hoorn, ‘on tour’ dus… waar we eind van de middag in de Hoornse schouwburg foyer gepland staan tijdens het festival “ Koren laat je Hoorn”.

De schouwburg staat bol van geluid, gezang en geroezemoes…… In 4 zalen tegelijk treden kleine en grote koren en ensembles op. Good Vibes staat in de foyer op de grote trap. We worden versterkt, dat is ook weer een nieuwe ervaring,maar wel heel erg nodig, gezien het omgevingsgeluid. Wat zijn we blij dat wij live begeleid worden op piano door ‘onze’ Charlotte Pouw  en niet, zoals de koren voor ons, door een orkestband.

Zoals met alle fijne dingen, vliegt ook dit optreden voorbij. Weer een ervaring rijker en we hebben er zeker een goede Vibe van gekregen!  Van het publiek krijgen we goede recensies:

Jullie hebben een heel prettig geluid, een goede uitstraling en een verassend en afwisselend repertoire. Ik kreeg er echt Good Vibes van.

We genieten zelf ook erg van onze optredens; neem gerust contact met ons op voor je bruiloft, jubileum of zomer/winter/ straatfeest of festival.