nieuws

Good Vibes gluurt bij Altraitalia!

Zondag 9 februari zingt Good Vibes tijdens het jaarlijkse huiskamermuziekfestival Gluren bij de Buren Haarlem. We hebben een warm onderdak gekregen bij Allessandra van Altraitalia in La casa del sole, Tetterodestraat 34 rood.

We hebben een eigenzinnig en divers repertoire samengesteld voor die middag, van old skool acapella tot kleinkunst.

Laat je door ons vermaken en raken met Good Vibes…..

Met 1 vacature ( BAS) zingen wij, begeleid door charmante pianiste Charlotte om 12.45 uur, om 14.15 uur en om 15.45 uur.  Tot ziens in Het huis van de zon

Zondag 6 oktober 2019….Good Vibes ‘on tour’…

Het klimaat houdt ook Good Vibes bezig en dan met name de weersverwachting voor 6 oktober: dan zingen we immers bij het oogstfeest van de collectieve moestuin Leyduin. 4 van ons zijn deelnemer aan deze fijne tuin,waar we wekelijks met veel plezier onze groenten komen oogsten. We zijn dan ook verheugd dat we ( opnieuw) zijn uitgenodigd om te zingen bij het oogstfeest. Maar gaat het wel door….?

Ja dus, weliswaar regenachtig en winderig maar wij staan heerlijk droog in de schuur en na een warme welkomsspeech van tuinsster Marga en als het publiek gezeten is met spijs en drank zingen we een half uurtje voor onze medetuiners. Het klinkt lekker in de houten schuur!

Na afloop een kom soep en dan hop in de auto’s richting Hoorn, ‘on tour’ dus… waar we eind van de middag in de Hoornse schouwburg foyer gepland staan tijdens het festival “ Koren laat je Hoorn”.

De schouwburg staat bol van geluid, gezang en geroezemoes…… In 4 zalen tegelijk treden kleine en grote koren en ensembles op. Good Vibes staat in de foyer op de grote trap. We worden versterkt, dat is ook weer een nieuwe ervaring,maar wel heel erg nodig, gezien het omgevingsgeluid. Wat zijn we blij dat wij live begeleid worden op piano door ‘onze’ Charlotte Pouw  en niet, zoals de koren voor ons, door een orkestband.

Zoals met alle fijne dingen, vliegt ook dit optreden voorbij. Weer een ervaring rijker en we hebben er zeker een goede Vibe van gekregen!  Van het publiek krijgen we goede recensies:

Jullie hebben een heel prettig geluid, een goede uitstraling en een verassend en afwisselend repertoire. Ik kreeg er echt Good Vibes van.

We genieten zelf ook erg van onze optredens; neem gerust contact met ons op voor je bruiloft, jubileum of zomer/winter/ straatfeest of festival.